Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ -ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Από τον Μάιο του έτους 2014 βλέπαμε στην περιοχή μια κινητικότητα ως αφορά των εθελοντισμό στην περιοχή μας και ιδιαίτερα στο κομμάτι εκείνο που αφορά την πολιτική προστασία , που η περιοχή μας εχει πληγεί ιδιαίτερα . Δεν ξεχνάμε την τελευταία φωτιά στην κοσμοθέα  με κατεύθυνση την Δροσοπηγή, μια φωτιά που κατέκαψε στην διάβα της περιουσίες συμπολιτών μας ( δυστυχώς μέσα σε αυτούς πλήγηκα και εγώ) αλλά κατέστρεψε και ένα μεγάλο πνεύμονα οξυγόνου για την περιοχή μας και  την Αττική.
Πράγματι βλέπαμε  εθελοντές με την στολή τους και ένα αυτοκίνητο της κοινότητας Αφιδνών ,πυροσβεστικό  να εκτελούν περιπολίες και δόξα τω θεό όλα πήγανε καλά ως το τέλος του καλοκαιριού.
Είχα περάσει πολλές φορές από την έδρα τους (μπράο σε αυτούς που σκέφθηκαν να τοποθετήσουν την έδρα σε ένα καίριο σημείο των Αφιδνών με άμεση πρόσβαση, πάρκινγκ ,έλεγχο σχεδόν όλης της περιοχής κλπ ) ειχα συζητήσει μαζί τους, είδα τις ίδιες αγωνίες και άγχος σαν το δικό μου και πραγματικά χάρηκα που επιτέλους κάτι καλό έγινε στην περιοχή μας.

Έφτασε ο μήνας Σεπτέμβριος και ξαφνικά όλα αυτά χάθηκαν λες και η γη τα κατάπιε . Μπα είπα είναι η ιδέα μου, πέρασα από το πάρκο των Αφιδνων ,που ήταν η έδρα των εθελοντών , μια ,δυο τρεις τέσσερις φορές και πράγματι τελικα δεν ηταν η ιδέα μου αλλά η πραγματικότητα.
Κύριοι κυβερνώντες του δήμου Ωρωπού ,η αντιπυρική περίοδος από οτι ξέρω, λήγει τέλος Σεπτέμβρη ή τέλος Οκτώβρη εσεις γιατί σταματήσετε να μας φυλάτε ; Τι συνέβη και δεν υπήρξε συνέχεια αυτού του εγχειρήματος των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ; Μήπως λέω μήπως το σταματήσατε γιατι το είχαν ξεκινήσει η προηγούμενη δημοτική Αρχή; Δεν θα ήθελα να το πιστέψω αυτό και θα παρακαλούσα μια απάντηση την χρωστάτε στον κοσμο των ΑΦΙΔΝΩΝ.


ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

Αυτά τα λίγα για σήμερα και παρακαλώ μην με αναγκάσετε να αναφέρω ονόματα  γιατί η παρέμβασή μου έχει μόνο αγαθά κίνητρα 

Βάζω και μερικές εικόνες από την σελίδα τους στο FACEBOOK

 Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΦΙΔΝΩΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ  ΜΕΡΑΚΙΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΔΩΡΗΤΩΝ



ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ


Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ 2014 (δεν ξέρω τι θέλω να πουν) μαζί με τους αγαπητούς φίλους του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ


Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE (Μπράβο σας μέσα στην τεχνολογία οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ)




ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟ



ΒΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ   (να με συγχωρείτε για το χιούμορ)



ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΙΔΝΩΝ



4 σχόλια:

  1. Δυστύχως, ή εμπαθής είσαι, ή κακώς πληροφορημένος. Εννοείται ότι η προσπάθεια εκείνη δεν ξεκίνησε ούτε από την προηγούμενη, ούτε από την τωρινή κοινοτική ή δημοτική αρχή. Ξεκίνησε από τέσσερις ανθρώπους, οι οποίοι πολιτικά ανήκαν -ουν σε διαφορετικές παρατάξεις, Και ναι, σε παρακαλώ αν μπορείς ανέφερε ονόματα, ώστε να είμαστε όλοι πληροφορημένοι. Μακάρι να ήξερα τον τρόπο να σε "αναγκάσω". Τώρα, οι λόγοι που εσύ δεν βλέπεις πλέον την ομάδα, υποθέτω ότι είναι ο εξής ένας: δεν υπάρχει η ίδια ανάγκη κινητοποίησης σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Ωστόσο, από ότι πληροφορήθηκα (και έχω πολύ σωστή πληροφόρηση), δεν ήταν σε επιφυλακή κανένας Γκρινιάρης προχθές το βράδυ (φωτιά στο Μήλεσι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω πολύ καλά ποιοί την ετοίμασαν αυτή την ομάδα και μπράβο τους, ξεκίνησε και την υποστήριξε (όχι όσο μπορούσε για μένα ) ο τ. Δήμαρχος ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ και η αγωνία μου είναι κάτι καλό που έγινε στην περιοχή μας , να συνεχίσει και τίποτα άλλο δεν περνάει στο μυαλό μου- εκτός αν περνάει στο δικό σας-. . Τέσσερις Αφιδναίοι που για μένα δεν ανήκουν σε παρατάξεις αλλά όταν είναι για το γενικό καλό ανήκουν στις Αφίδνες- για εσάς δεν ξέρω-. Ως πρός την νφωτιά στο Μίλεσι εγώ συμμετείχα όχι από το Μίλεσι αλλά από κάπου αλλού που δεν βγαίνω να το διατυμπανίσω ,. Αααα και κάτι άλλο εσεις λιμενάρχα μου από το σκάφος του λιμεναρχείου συμμετείχατε?

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι που γνωρίζετε τί και πώς και που έχετε αυτή την άποψη για τους ανθρώπους που ξεκίνησαν την ομάδα. Όμως, χρησιμοποιείτε τη φράση (ή απειλη) περί ονομάτων και το άρθρο σας γίνεται μάλλον κακόβουλο, προς πρώην και νυν δημοτικές αρχές. Ή ξέρετε κάτι που μου διαφεύγει, ή απλά στηρίζεστε σε φήμες και δημιουργείτε εντυπώσεις. Τέλος, θα ήθελα απλά να σας πω, πως ίσως με το σκάφος μου κουβαλάω θαλασσινό νερό όταν υπάρχει ανάγκη... Σας έυχομαι καλή συνέχεια στη "Γκρίνια" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή