Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Πρεμιέρα στην «Ημέρα του Δημότη» από το δήμαρχο Θωμά Ρούσση. Άκουσε δημότες και συλλόγους

Πρεμιέρα στην «Ημέρα του Δημότη»σήμερα και ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, δεχόταν δημότες και εκπροσώπους συλλόγων. Άκουγε τα προβλήματα που του ανέφεραν και κρατούσε σημειώσεις, ώστε να μελετηθούν αν χρειάζονται λύσεις.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όσους θέλησαν να απευθυνθούν κατευθείαν στο δήμαρχο και άνοιξαν και στην πράξη μια προεκλογική του δέσμευση, που είναι συνυφασμένη με την ουσία του δημοτικού συνδυασμού του, «Πρώτα ο Δημότης».

Μεταξύ των επισκεπτών του δημάρχου, ήταν και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συλλόγων του δήμου, με τον πρόεδρό του Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν ολόκληρη την περιοχή, όπως ο Ασωπός, τα πολεοδομικά, τα διόδια κ.λ.π.

Ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, ζήτησε τη συνεργασία της Ομοσπονδίας και τόνισε πως το γραφείο του είναι πάντα ανοιχτό για τον πρόεδρο, όπως και για τα μέλη του Δ.Σ.. Ο κ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση του δημάρχου και της νέας δημοτικής του αρχής, στο μεγάλο πρόβλημα της καθαριότητας του δήμου, όπως και για την ειλικρινή του διάθεση για σύμπλευση στον αγώνα για τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου.

Παρόντες στη συζήτηση του δημάρχου με τα μέλη της ομοσπονδίας, ήταν, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και Ωρωπίων Ανδρέας Γαζβινιάν, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Παναγόπουλο να τοποθετηθεί η ομοσπονδία στις απαράδεκτες αντιδράσεις του απελθόντος δημάρχου στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, που ήταν σχετικές με την άμεση καθαριότητα που επιχειρεί ο δήμος. Επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΩΣτέφανος Δάβρης, όπως και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ΧαλκουτσίουΓιώργος Λιθαδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου